Hellemons: "Spelers NAC teleurgesteld in zichzelf"

17 oktober 2015, 16:04

Net als vorig jaar rond deze tijd staat Eric Hellemons als interim-trainer voor de groep bij NAC Breda. Een jaar geleden volgde hij de ontslagen Nebojsa Gudelj op, momenteel neemt hij de honneurs waar na het congé van Robert Maaskant. Hellemons kent daardoor als geen ander het spanningsveld binnen de club.

"Het was een heel vervelend moment; vooral voor Robert en zijn dierbaren. Zoiets wens je niemand toe", blikt Hellemons in De Telegraaf terug op het ontslag van Maaskant. "Maar tijd om te treuren is er niet geweest. We hebben onze rug zo snel als mogelijk moeten rechten en onze blik volledig op de toekomst gevestigd."

"Niet alleen wij, maar ook de spelers zijn teleurgesteld in zichzelf. Dat Maaskant de zoveelste NAC-trainer is die in korte tijd is ontslagen, legt een bepaalde verantwoordelijkheid bij de selectie. Als technische staf hebben wij de spelers nog eens extra aangesproken op hun taken en functies in het team. Dat alles heeft geleid tot een stukje extra bewijsdrang. Dat merken we vooral aan hun inzet tijdens de trainingen."

NAC is nu op zoek naar een nieuwe trainer. Marinus Dijkhuizen wordt als één van de kandidaten gezien. "Deze club is groot, ik heb vorig jaar gemerkt dat daar een hoop bij komt kijken. Dat kunnen we het beste doen met een hoofdtrainer die veel ervaring heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen