Nienhuis keept weer bij Cambuur: "Geweldig opgepakt"

16 oktober 2015, 15:37

SC Cambuur wacht na acht speelronden in de Eredivisie nog altijd op haar eerste overwinning van het seizoen, maar de Leeuwarders zijn al wel drie wedstrijden op rij ongeslagen. Voor trainer Henk de Jong zijn er dan ook weinig redenen om veel mutaties aan te brengen in zijn basisopstelling. Dat doet hij dan ook niet voor het duel met AZ van zaterdagavond, al heeft hij wel een verrassing in petto.

"We willen toe naar steeds meer vastigheden, dat is belangrijk om voetballend nog meer stappen te maken", stelt De Jong op het digitale thuis van zijn werkgever. "Wel is het natuurlijk zo dat we voor de elf kiezen waarmee wij denken de meeste kans te hebben. Een opstelling geef ik nooit, maar het is zeker niet uitgesloten dat we één of twee wijzigingen gaan doorvoeren", aldus de coach van Cambuur.

Het is in ieder geval wel zeker dat er wederom een keeperswissel zal plaatsvinden. "Leonard (Nienhuis, red.) gaat weer keepen. Harm (Zeinstra, red.) heeft het zeker niet onverdienstelijk gedaan, maar vooral Leo heeft het geweldig opgepakt. Hij heeft een wake-up call gehad en zich daarna fantastisch terug geknokt", vindt De Jong., die geen beroep kan doen op de geblesseerde Calvin Mac-Intosh en Valmir Berisha. Mikhail Rosheuvel is wel weer van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen