Van den Brom: "Never change a winning team"

16 oktober 2015, 14:42

John van den Brom beschikt over aan nagenoeg fitte selectie voor de uitwedstrijd van AZ tegen SC Cambuur, die zaterdagavond gespeeld wordt. "We zijn weer compleet en willen nu de goede lijn doortrekken waarmee we geëindigd zijn", sprak de coach op zijn perspraatje in aanloop naar het duel in Leeuwarden. "Zowel qua formatie als manier van spelen."

Van den Brom mist één speler tegen Cambuur. "Alireza Jahanbakhsh zit nog niet bij de wedstrijdselectie. Hij komt terug uit een blessure en heeft nog tijd nodig om maximaal fit te worden. Ja, Alireza traint inderdaad volop mee, maar dat blijkt toch wat anders dan een kwartiertje invallen tegen Athletic Bilbao. Als hij er klaar voor is, laten we het horen. We geven hem alle tijd en ruimte om fit te worden", stelt de trainer van AZ op de clubwebsite.

Cambuur is de nummer zeventien van de Eredivisie en wacht nog op haar eerste overwinning van het seizoen. "Er zit een stijgende lijn in de resultaten van Cambuur. Net als bij ons is er nu ook duidelijkheid: ze spelen in een vaste formatie. Cambuur heeft een enthousiaste ploeg met een trainer die er bovenop zit", aldus Van den Brom, die weinig gaat veranderen in zijn basisopstelling. "Never change a winning team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen