Wenger: "Afgelasting Duitsland - Nederland beetje overdreven"

19 november 2015, 15:05
Wenger:

Arsenal-manager Arsene Wenger plaatst zijn vraagtekens bij de afgelasting van het oefenduel tussen Duitsland en Nederland, afgelopen dinsdag in Hannover. De vriendschappelijke interland werd anderhalf uur voor de aftrap afgelast vanwege een 'concrete dreiging' van terreur.

"Het gevaar in deze situatie is dat er een beetje overdreven wordt gereageerd en dat is volgens mij wat daar is gebeurd", zegt Wenger in gesprek met The Daily Mirror over de gebeurtenissen in Hannover. Afgelopen vrijdag werden er in Parijs meerdere terroristische aanslagen gepleegd, waarbij 129 mensen om het leven kwamen. Duitsland speelde op dat moment in het Stade de France een oefenduel met Frankrijk. In het stadion waren twee explosies buiten het complex duidelijk te horen.

Wenger, zelf Fransman, vervolgt: "We moeten verder met ons leven en op een positieve manier reageren op de situatie. Je kan niet met alles stoppen. Je moet vertrouwen in de politici hebben dat zij de juiste beslissingen nemen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen