Cocu zag ander PSV na 0-1: "Dat mag niet"

12 december 2015, 22:58

"Het kost schijnbaar veel moeite om bij 0-0 hetzelfde te brengen als bij een achterstand. Waarom dat zo is blijft de vraag", was de conclusie van PSV-coach Phillip Cocu na het 1-1 gelijkspel van zijn elftal in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

PSV leed niet voor de eerste keer dit seizoen puntenverlies tegen een laag geklasseerde club. Volgens Cocu heeft dat niets met de instelling van zijn spelers te maken, al zag hij na de tegentreffer wel een ander PSV dan voor de 0-1. Op basis van de trainingen deze week had Cocu ook niet het gevoel dat zijn spelers met een mindere instelling speelden.

"Helemaal niet zelfs, maar omdat Roda goed georganiseerd stond en wij een te laag tempo hanteerden om iets te creëren, werd het een lastige avond", aldus Cocu op PSV.nl. "We speelden Roda in de kaart ook omdat we te veel naar binnen trokken en daardoor in de trechter liepen", analyseert Cocu. Hij sprak wel zijn ergernis uit over het spel van PSV. "Na de 0-1 zag ik een ander PSV dan daarvoor. Dat is dit seizoen al vaker gebeurd en dat mag niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen