Dortmund in tweede helft langs tiental Frankfurt

Jw
13 december 2015, 19:48

Borussia Dortmund heeft de achterstand op koploper Bayern München weer verkleind tot vijf punten. De nummer twee van de Bundesliga won dankzij een sterke tweede helft met 4-1 van Eintracht Frankfurt. De bezoekers speelden na de rust met tien man. 

Borussia Dortmund lukte het in de eerste helft maar niet om afstand te nemen. Daar had clubtopscorer Pierre-Emerick Aubameyang wel voor kunnen zorgen. De makkelijk scorende aanvalsleider van Dortmund miste op slag van rust een strafschop, die werd veroorzaakt door Slobodan Medojevic. De Servische verdediger pakte bovendien zijn tweede gele kaart en benadeelde zijn eigen team dus dubbel. 

Op dat moment was de score gelijk, maar was er wel twee keer gescoord. Alexander Meier had vroeg de score geopend, waarna Henrik Mkhitaryan er 1-1 van maakte. Na de rust kwam Dortmund eindelijk los. Aubameyang maakte zijn misser goed door er op aangeven van Shinji Kagawa 2-1 van te maken, waarna de geel-zwarte formatie uitliep naar 4-1. De namen van Mats Hummels en Adrian Ramos verschenen daarbij op het scorebord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen