Faber mist ambitie bij NEC'ers: "Slap en kinderlijk"

15 december 2015, 23:21

NEC-trainer Ernest Faber weet even niet waar hij het moet zoeken, na het bekerdrama van NEC. De huidige nummer negen van de Eredivisie moest het onderspit delven bij zaterdaghoofdklasser HHC Hardenberg, dat tot verbazing van alles en iedereen met 2-0 won.

"Gezien onze kwaliteiten zijn wij beter en moet je gewoon winnen. Wat dat betreft hebben wij niet thuis gegeven vandaag", zo begint Faber voorzichtig te analyseren in gesprek met Omroep Gelderland. "En miste ik in alle opzichten de ambities van de spelers", voegt hij toe.

Faber vond het helemaal niets, wat hij zag op sportpark De Boshoek. "Een slappe eerste helft en je mist de overtuiging in de tweede helft. Dan ga je met 2-0 de bietenbrug op. En dan staan we natuurlijk kinderlijk te verdedigen bij die twee doelpunten", bromt de NEC-trainer, die met zijn ploeg na de blamage ook nog eens lang in de bus naar Nijmegen moest zitten. "Dan kan iedereen nadenken over wat hij heeft gepresteerd vandaag. En dan mogen ze morgen netjes komen vertellen hoe ze het de komende tijd in gaan vullen. Ik hoop dat dat mij en de club bevalt."

NEC geeft de meegereisde fans hun geld terug door de deceptie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen