Pellegrini: "Er is een cruciale periode aangebroken"

30 december 2015, 09:34

Manchester City had dinsdagavond de kans om verschillen goed te maken in de top van de Premier League, maar heeft het nagelaten om op bezoek bij Leicester City goede zaken te doen. The Citizens bleven bij de PL-revelatie steken op een doelpuntloze remise. Manager Manuel Pellegrini vindt dat er meer in zat.

"Ik denk dat we meer dan Leicester hebben gedaan om de wedstrijd te winnen", sprak Pellegrini na afloop van het duel volgens de BBC. "We hadden meer balbezit, meer schoten en meer mogelijkheden. Het was echter een zware uitwedstrijd", aldus de Chileense oefenmeester. "Er is nu een cruciale periode aangebroken. Eind januari zullen we precies weten hoe we ervoor staan", denkt Pellegrini.

Manchester City wacht al zes uitwedstrijden op een zege. Dat gebeurde voor het laatste in april 2011. De ploeg van Pellegrini scoorde slechts één keer in de laatste vijf duels die buitenshuis afgewerkt werden. De lichtblauwen zijn momenteel de nummer drie van de Premier League, met drie punten achterstand op Arsenal en Leicester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen