Pellegrini: "Guardiola beste optie voor Manchester City"

Ger
21 december 2015, 08:16

Manuel Pellegrini houdt er rekening mee dat Josep Guardiola zijn opvolger gaat worden bij Manchester City. De Spaanse toptrainer zet na dit seizoen een punt achter zijn verblijf bij Bayern München. Guardiola heeft al vaker aangegeven ooit een keer in de Premier League te willen werken.

"Pep Guardiola zal in Engeland aan de slag gaan. Ik weet niet of het komend seizoen al gaat gebeuren of op een later moment, maar het staat vast dat hij naar de Premier League komt", aldus Pellegrini in Engelse media. "Een toptrainer als Guardiola wil maar op een plek werken en dat is hier. Ik hoop dat hij voor City kiest. Dat zeg ik omdat deze club in mijn hart zit. Pep is de beste optie voor City en gaat hier ook heel belangrijk worden."

Het contract van Pellegrini bij The Citizens loopt nog tot de zomer van 2017. De Chileen weet echter dat die verbintenis geen garantie vormt dat hij daadwerkelijk nog anderhalf jaar werkzaam blijft in het Etihad Stadium. "Mijn contract toont aan dat club destijds tevreden was. Maar zelfs als je nog acht jaar vastligt, is het mogelijk dat beide partijen eerder uit elkaar gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen