Vreman: "Ik denk dat er wat mogelijk is tegen Utrecht"

4 december 2015, 19:17

De Graafschap is volgens coach Jan Vreman niet gaan zweven na de overwinning bij concurrent SC Cambuur van afgelopen speelronde. De hekkensluiter in de Eredivisie boekte in Leeuwarden de eerste zege (2-3) van het seizoen. Zaterdag speelt De Graafschap thuis tegen FC Utrecht.

"Ik heb niet het idee dat we deze week de training anders beleefd hebben na de overwinning", aldus Verman op de clubwebsite. "De groep zelf was bijvoorbeeld niet veel uitbundiger. Maar het is mooi dat we deze overwinning hebben geboekt, die is voor iedereen rond de club. Dit was een mooie en belangrijke zege, maar het is er maar eentje. Je hebt nog niks. Ik denk dat er wel wat mogelijk is tegen Utrecht, dat een goed team heeft en waarvan de kracht voorin ligt. We gaan kijken hoe we dat aan banden kunnen leggen en hoe we kunnen winnen."

Vreman kan tegen FC Utrecht niet beschikken over Jan Lammers (hoofd), Dean Koolhof (lies), Thijs Bouma (enkel), Jasper Heusinkveld (pols), Alexander Bannink (buikspier) en Robin Pröpper (geschorst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen