Twente 'niet blij' met uitspraken aanvoerder Ziyech

3 januari 2015, 23:26

Hakim Ziyech heeft zich met zijn uitspraken in de Volkskrant de woede van veel supporters van FC Twente op de hals gehaald en ook bij zijn Enschedese werkgever zijn de teksten in het verkeerde keelgat geschoten. De Tukkers laten tegenover AD Sportwereld weten dat ze 'niet blij' zijn met de uitlatingen van de aanvoerder.

Ziyech maakte, tot verbazing van Twente, de grond gelijk met alles en iedereen bij de Enschedese club. Op basis van de huisregels moest de captain het interview eerst laten checken, maar hij heeft het protocol geschonden. Dit tot onvrede van Twente, dat 'de zaak' intern gaat behandelen en nog niet kan zeggen of het opvallende interview consequenties heeft voor Ziyech.

Ziyech, die zondagmiddag gewoon meetrainde met Twente en ook meegereisd is naar het trainingskamp in het Spaanse San Pedro Del Pinatar, liet in de Volkskrant weten dat hij het ontslag van trainer Alfred Schreuder niet begreep. Daarnaast zei hij iets opmerkelijks over de huidige coach René Hake. "We hebben een voorgeschiedenis uit mijn periode van Heerenveen. Toen hij assistent werd, had ik mijn bedenkingen", zo klonk het bij de aanvoerder.

Ook de fans van Twente moesten het ontgelden. "Iedereen wist dat ik niet meer wilde blijven. Het is ook nooit goed. Sindsdien ben ik niet meer geliefd bij de fans. Het zal wel", sprak Ziyech, die deze winterstop hoogstwaarschijnlijk uit Enschede zal vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen