Sparta mazzelt: "Dat is het geluk van de koploper"

5 maart 2016, 18:04

Niets lijkt het kampioenschap in de Jupiler League nog in de weg te staan voor Sparta. De Rotterdamse formatie won vrijdagavond voor de zevende keer op rij in de competitie. FC Oss werd, dankzij een goal in blessuretijd, met 1-2 verslagen.

"Dat is het geluk van de koploper. Of het ook het geluk van de kampioen is? Dat wil ik best zeggen, als jij dat prettig vindt", lachte trainer Alex Pastoor bij FOX Sports. "We hebben gespeeld en gewisseld om te winnen. Op een gegeven moment speelden we 3-2-5. We hebben al ons aanvallende materiaal op het veld gezet. Ik had ook het punt kunnen koesteren, maar ik heb van kinds af aan goed naar Johan Cruijff geluisterd. Die zei: "Je speelt om te winnen". We hadden door die wissels ook kunnen verliezen, maar het zat mee."

Goudhaantje Thomas Verhaar benutte in de allerlaatste seconde een strafschop, waardoor Sparta alsnog won in Oss. Pastoor zag echter dat de spits een ongelukkige wedstrijd speelde. "Wij zeiden op de bank tegen elkaar: "Deze raakt hij wel goed. Je kunt hem er af halen, maar het heeft ons dit seizoen geleerd om daar lang mee te wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen