Ajax legt Warmerdam langer vast: "Plek in eerste veroveren"

19 april 2016, 14:53
Ajax legt Warmerdam langer vast:

Django Warmerdam heeft zijn contract met Ajax met twee seizoenen verlengd. Zijn oude verbintenis liep komende zomer af, maar na het zetten van zijn handtekening ligt hij nog tot medio 2018 vast.

De 20-jarige verdediger speelt sinds 2003 in de jeugdopleiding van Ajax. Momenteel komt Warmerdam uit voor het beloftenelftal van de Amsterdammers, waarvoor hij 52 officiële wedstrijden speelde in de Jupiler League. Daar brengt oud-topverdediger Jaap Stam hem de fijne kneepjes van het vak bij.

"Hier spreekt vertrouwen uit", aldus Warmerdam op de officiële website van Ajax. "De afgelopen twee seizoenen heb ik als verdediger veel wedstrijden in Jong Ajax gespeeld. Van nature ben ik een middenvelder, maar de afgelopen jaren ben ik bij Ajax omgetoverd tot linksback en centrale verdediger. Ik focus me nu op de linksbackpositie. De komende twee seizoenen moet ik me opnieuw bewijzen en een plek in het eerste elftal zien te veroveren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen