Enrique: "We veranderen niets na een nederlaag"

Jw
4 april 2016, 16:27

FC Barcelona ging zaterdag in El Clásico tegen Real Madrid voor het eerst sinds 39 wedstrijden weer eens onderuit. Trainer Luis Enrique baalde na afloop natuurlijk, maar gaf aan geen veranderingen door te voeren in aanloop naar de kwartfinale in de Champions League. Daarin is Atlético Madrid morgen de tegenstander.

"Mijn spelers zijn competitief en volledig betrouwbaar. Het zijn echt unieke spelers. Reken er maar op dat wij weer alles kunnen geven dinsdag", blikte Enrique vooruit op de persconferentie. "Het is moeilijk te zeggen of we gaan winnen, maar het team is sterk genoeg om weer te presteren zoals we dat in de afgelopen maanden steeds hebben gedaan. Ik heb alle vertrouwen in ze en vertrouw erop dat het pad wat we zijn ingeslagen uiteindelijk prijzen zullen opleveren."

Atlético Madrid schakelde in de vorige ronde PSV pas na strafschoppen uit, maar door de uitstekende prestaties in de eigen competitie zal van onderschatting geen sprake zijn, stelt Enrique. "Atlético is een topploeg. Ze zijn gevaarlijk in veel opzichten en erg compleet. Daarom staan ze hier ook."

Volgens Enrique is afgelopen zaterdag gebleken dat zelfs de sterspelers Messi, Suárez en Neymar uiteindelijk ook gewoon mensen zijn. "Het zijn de besten ter wereld, maar het zijn geen machines. Ze zijn niet onverslaanbaar of onzichtbaar, bij lange na niet."

FC Barcelona neemt het morgen om 20.45 uur in het eigen Camp Nou op tegen Atlético. Twee weken later is de return in Madrid.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen