Ajax werkt aan komst 'twee of drie zeer goede spelers'

6 juni 2016, 08:33

We mogen op korte termijn de aankondiging van meerdere aanwinsten verwachten bij Ajax. Als we directeur voetbalzaken Marc Overmars moeten geloven, dan is de Amsterdamse topclub achter de schermen druk bezig om twee of drie transfers te realiseren.

"We zijn hard bezig om twee of drie zeer goede spelers te contracteren", sprak Overmars zondag bij de legendewedstrijd tussen Real Madrid en Ajax tegen Benegol. "Ik denk dat dit in de komende twee weken kan gebeuren, daar heb ik veel vertrouwen in", aldus de Ajax-directeur, die met het legendeteam van de Amsterdammers met 3-1 verloor van de Madrileense sterren van weleer. Toen de naam van Klaas-Jan Huntelaar viel, kwam Overmars met het woord 'misschien' op de proppen.

Nu Frank de Boer na 5,5 jaar vervangen is door Peter Bosz, kan er een frisse wind waaien door de Amsterdam ArenA. "Frank wilde graag naar een andere club. Met vier titels heeft hij historie geschreven. We zijn benieuwd waar hij zijn handtekening gaat zetten", aldus Overmars, die Jong Ajax-coach Jaap Stam zag vertrekken. "Hij heeft hier lang gezeten, maar begint nu pas als hoofdcoach. Peter Bosz heeft al tien jaar ervaring", zo verklaart Overmars de keuze voor de nieuwe keuzeheer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen