Bosz verwacht pas na EK duidelijkheid over Milik

Jw
29 juni 2016, 18:53
Foto: © ProShots

Peter Bosz is vandaag begonnen als trainer van Ajax. Toch weet de kersverse hoofdcoach nog niet of hij de aanvalsleider van afgelopen seizoen onder zijn hoede zal krijgen. Arek Milik komt momenteel met Polen uit op het EK en de kans is dat hij verkocht wordt, zo weet Bosz.

"Arek Milik is nog op het EK en wil daarna pas zeggen wat zijn plannen zijn", onthulde Bosz op de persconferentie. De 52-jarige oefenmeester gaf aan dat Ajax snel zal handelen, indien een verkoop van de Pools international plaatsvindt. "Als de Champions League begint, zal er sowieso een spits zijn, want het is ook belangrijk wat wij willen."

"Heerlijk dat het nu echt gaat beginnen", liet Bosz zijn enthousiasme zien. "Ik ken alle spelers, maar nu ga ik ze echt leren kennen. In het begin zal ik dus heel veel observeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen