Sterkhouder Southampton op weg naar Tottenham Hotspur

Jw
18 juni 2016, 10:57
Foto: © ProShots

Southampton raakt naar alle waarschijnlijkheid Victor Wanyama kwijt. De defensieve middenvelder, bekend om zijn fysiek sterke spel, is volgens diverse Engelse media dicht bij een transfer naar Tottenham Hotspur. Een bedrag van ongeveer vijftien miljoen euro zou Southampton verlangen.

Tottenham Hotspur gooide vorig jaar ook al een lijntje uit naar de Keniaanse international, maar die bleef toen The Saints nog trouw. Mede door de goede eindnotering van de Spurs, die komend seizoen Champions League-voetbal zullen spelen, is een transfer aantrekkelijk.

De Spurs zijn daarnaast nog altijd bezig met een aanvallende versterking. De strijd lijkt te gaan tussen Eredivisie-topscorer Vincent Janssen (AZ) en Olympique Marseille-spits Michy Batshuayi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen