Van der Velden trekt deur achter zich dicht bij Willem II

1 juni 2016, 13:47
Foto: © ProShots

Nick van der Velden speelt volgend seizoen niet meer in het rood-wit-blauwe shirt van Willem II. De 34-jarige Amsterdammer heeft zelf bevestigd dat hij bij de Tricolores vertrekt. Zijn contact loopt deze zomer af en word dus niet verlengd.

"Bij dezen wil ik vermelden dat ik vertrek bij Willem ll. Bedankt voor alle mooie momenten! Ik hoop dat ze volgend jaar een goed seizoen draaien", zegt Van der Velden via Twitter. Het is nog niet duidelijk waar de oud-speler van RKC Waalwijk, FC Dordrecht, AZ, NEC en FC Groningen aan de slag zal gaan.

Zodoende komt het niet van een nieuwe samenwerking tussen Van der Velden en Erwin van de Looi, de nieuwe coach van Willem II. De speler en trainer werkten in het verleden samen bij Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen