Excelsior vangt bij Willem II vertrokken Ondaan op

8 juli 2016, 16:49
Foto: © ProShots

Excelsior heeft een aardige slag geslagen op de transfermarkt. Terell Ondaan is door de Kralingers overgenomen van Willem II, waar de 22-jarige aanvaller drie seizoenen onder contract stond. De voormalig jeugdspeler van Ajax en AZ en oud-speler van SC Telstar tekent voor drie seizoenen op Woudestein.

Ondaan kende vorig jaar door een zware knieblessure een vervelend seizoen, waardoor hij met een schone lei wil beginnen. "De blessure is geweest, ik heb geen zin om terug te kijken. Ik kijk liever vooruit en wil veel spelen en vertrouwen krijgen. Dat is ook wat Excelsior en de trainer willen en ik ben ze daarom heel dankbaar voor deze kans", aldus de aanvaller. "Ik heb erg veel zin om bij Excelsior te beginnen en om te laten zien wat ik in mij heb."

Ondaan wordt maandag medisch gekeurd en gaat dinsdag mee op trainingskamp. "De trainer (Mitchell van der Gaag, red.) is overtuigd van mijn kwaliteiten. Hij was heel direct en dat is wat ik nu nodig heb. Ik kan in principe op verschillende posities in de aanval spelen, maar ik ben gehaald om vanaf de linkerkant acties te maken. Niet te veel nadenken en acties maken, dan komt alles goed. Daar ga ik me dus op focussen", stelt de aanvaller, die negen keer scoorde in 44 eredivisieduels voor Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen