Cocu niet tevreden: "Twee gezichten van PSV gezien"

Ger
6 augustus 2016, 22:54
Foto: © ProShots

Phillip Cocu hield met PSV de volle buit over aan de competitiestart bij FC Utrecht. De trainer zag de landskampioen in de eerste helft echter slecht uit de startblokken schieten, wat resulteerde in een 0-1 achterstand.

"Ik heb van mijn ploeg twee gezichten gezien. In de eerste helft hadden we moeite met alles. Met Utrecht, met ons eigen spel. Er was te weinig grip op de diepgang van hun middenvelders dus het was noodzaak om dat in de rust om te zetten", zegt Cocu op de clubwebsite.

PSV scoorde na de pauze twee keer, maar ook Utrecht had weer kunnen toeslaan. "Als de tegenstander druk gaat zetten moet je in de organisatie blijven lopen. Voor hetzelfde geld schiet Utrecht de bal nog binnen", aldus Cocu. "Beginnen met drie punten is lekker, maar als team zullen we moeten groeien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen