FOX Sports en KPN bereiken alsnog overeenstemming

Ger
6 augustus 2016, 22:06
Foto: © ProShots

FOX Sports en KPN hebben alsnog een streep gezet onder hun conflict. Beide bedrijven probeerden maanden tevergeefs een nieuwe overeenkomst te bereiken. Nu is er alsnog een akkoord uit de bus gekomen over de distributie van de FOX Sports-zenders.

Het conflict ging over geld en uitzendmogelijkheden. De ruzie liep hoog op en de bedrijven probeerden elkaar de schuld te geven. Het contract dat KPN met FOX Sports had, liep 1 augustus af. Zes dagen later zijn beide partijen het toch eens geworden over de doorgifte van het sportaanbod voor een nieuwe contractperiode.

De klanten van KPN kunnen zodoende het Eredivisie-voetbal blijven volgen. De wedstrijden van vanavond (zaterdag) waren dan ook gewoon te zien bij de telecomaanbieder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen