Inter neemt officieel afscheid van trainer Mancini

Ger
8 augustus 2016, 11:43   Bijgewerkt: 4 december 2023, 13:33
Foto: © ProShots

Internazionale heeft de breuk met Roberto Mancini wereldkundig gemaakt. De Italiaan begon in 2014 aan zijn tweede termijn als trainer van de roemruchte formatie uit Milaan. De afgelopen tijd lag hij echter overhoop met het clubbestuur.

De smadelijke oefennederlaag tegen Tottenham Hotspur (1-6) was voor Inter de laatste druppel. Tussen 2004 en 2008 was Mancini ook al coach van de Nerazzurri. Daarnaast was hij werkzaam voor Lazio, Fiorentina, Manchester City en Galatasaray.

Frank de Boer moet bij Inter de opvolger worden van Mancini. De oud-international van Oranje stond de afgelopen jaren voor de groep bij Ajax. Na de voorbije voetbaljaargang besloot hij een punt te zetten achter zijn verblijf bij de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen