Liverpool deelt pak rammel uit aan FC Barcelona

Ger
6 augustus 2016, 20:27
Foto: © ProShots

Liverpool heeft een flinke dosis zelfvertrouwen opgedaan in een oefenduel met FC Barcelona. De ploeg van manager Jürgen Klopp boekte in de wedstrijd om de International Champions Cup een klinkende 4-0 zege. Aanwinst Georginio Wijnaldum had op Wembley een basisplaats bij The Reds.

Sadio Mané, ook al een nieuweling, zette Liverpool na een kwartier spelen op voorsprong. Lionel Messi had in de eerste helft de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn inzet kwam tegen de paal. Liverpool sloeg kort na de pauze twee keer toe. Eerst gleed Javier Mascherano de bal in eigen doel, daarna tekende Divock Origi voor de 3-0. In de absolute slotfase zorgde Marko Grujic voor het vierde doelpunt.

Liverpool start het nieuwe seizoen in de Premier League op zondag 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Arsenal. Een week later begint Barcelona thuis tegen Real Betis aan de Spaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen