Mancini staat op het punt te vertrekken bij Internazionale

Ger
8 augustus 2016, 08:57   Bijgewerkt: 4 december 2023, 13:32
Foto: © ProShots

Roberto Mancini lijkt daadwerkelijk op weg naar de uitgang bij Internazionale. De 51-jarige trainer heeft al geruime tijd een conflict met de clubleiding. De naam van Frank de Boer gaat nadrukkelijk rond als opvolger van de Italiaan.

Volgens Gazzetta dello Sport zijn Mancini en Inter het bijna eens over de voorwaarden van het vertrek. Zodra daarover een akkoord is bereikt, wordt zijn afscheid aangekondigd. Mancini is sinds halverwege het seizoen 2014/2015 werkzaam bij Inter. Tussen 2004 en 2008 was hij ook al coach van de Nerazzurri.

De Boer zou na een vertrek van Mancini een contract voor drie seizoenen kunnen tekenen. Het eerste contact tussen de oud-international en Inter werd twee weken geleden gelegd. Cristian Chivu staat naar verluidt klaar als assistent van De Boer. De Roemeen speelde zowel voor Ajax als voor Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen