Pastoor: "Inbreng van Sparta was niet erg groot"

Ger
7 augustus 2016, 17:49
Foto: © ProShots

Sparta Rotterdam slikte een nederlaag bij de terugkeer op het hoogste niveau. De promovendus ging in de thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Ajax met 1-3 onderuit. Trainer Alex Pastoor spreekt over een terechte nederlaag.

"Vooral onze fans hebben hier zo naar uitgekeken. En dan komt Ajax ook nog op bezoek. We hebben het best aardig gedaan, maar tevreden zijn na een nederlaag kan natuurlijk niet", zegt Pastoor tegen het ANP. "Onze inbreng in de wedstrijd was niet erg groot. Voor rust dacht ik even dat er een kanon aan de zijkant stond die iedere 25 seconden een bal voor het doel schoot."

"Na rust wilden we dat beter doen, maar dan scoort Ajax twee keer uit een soort van counter. Bij die doelpunten waren we niet slim genoeg, maar al met al hebben we het niet onaardig gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen