PSG haalt vierde Trophée des Champions op rij binnen

Ger
6 augustus 2016, 23:18
Foto: © ProShots

Unai Emery heeft zijn eerste prijs binnen met Paris Saint-Germain. De Spaanse trainer, die deze zomer overkwam van Sevilla als vervanger van Laurent Blanc, zag de landskampioen ten koste van Olympique Lyon beslag leggen op de Franse Super Cup: 4-1.

Zonder de naar Manchester United vertrokken sterspeler Zlatan Ibrahimovic kwam PSG al vroeg op voorsprong. Javier Pastore opende in de negende minuut de score. Nog voor de pauze zaten de Parijzenaars op rozen. Door doelpunten van Lucas Moura en Hatem Ben Arfa werd het 3-0. In de tweede helft liep PSG verder uit via Lavyin Kurzawa.

Vier minuten voor tijd redde Corentin Tolisso de eer namens Lyon. PSG heeft nu voor het vierde jaar op rij de Trophée des Champions gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen