Juve-goudhaantje Dybala worstelt met zelfvertrouwen

21 september 2016, 16:51

Vorig seizoen was Paulo Dybala zonder twijfel dé revelatie van het seizoen in de Serie A. De groeibriljant van Juventus werd met torenhoge verwachtingen overgenomen van Palermo en maakte meteen indruk met 23 doelpunten. Dit seizoen gaat het de Argentijnse aanvaller echter een stuk minder voor de wind.

Dybala staat dit seizoen na vier speelronden nog droog in de Serie A en beleefde bovendien een teleurstellend debuut voor de Argentijnse ploeg. De droom om met Lionel Messi samen in één team te spelen werd hardhandig onderbroken, omdat hij voor rust al twee keer geel pakte in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Uruguay (1-0 winst).

Net als bij Argentinië speelt Dybala in Turijn ook samen met Gonzalo Higuaín, maar deze samenwerking verloopt nog niet vlekkeloos. "Higuaín? Gonzalo is een zeer belangrijke speler voor Juventus, net als de andere versterkingen. Ze gaan ons helpen om het nóg beter te doen dan vorig seizoen", aldus Dybala tegen ESPN.

Voor Dybala is het eerst belangrijk om zelf weer op het maximum van zijn kunnen terecht te komen. "Persoonlijk gezien startte ik afgelopen seizoen beter. Ik heb momenteel wat minder zelfvertrouwen voor het doel", verklaart het supertalent. "Toch probeer ik altijd ook op andere manieren van waarde te zijn voor de ploeg, bijvoorbeeld met loopacties of meeverdedigen."

Juventus speelt vanavond (woensdag) om 20.45 uur in eigen stadion tegen promovendus Cagliari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen