Robben moet nog even geduld hebben voor basisplek

23 september 2016, 15:34

Een basisplaats komt nog net wat te vroeg voor Arjen Robben. De buitenspeler van Bayern München zal komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hamburger SV nog op de reservebank plaatsnemen. Dat heeft coach Carlo Ancelotti op de persconferentie aangegeven.

"Ik heb met Arjen gesproken over de situatie. Hij start op de reservebank en kan in de tweede helft invallen", waren de woorden die Ancelotti sprak op de persbijeenkomst. De Italiaan zag Robben afgelopen woensdag uitstekend invallen tegen Hertha BSC. Vlak na zijn invalbeurt bepaalde de aanvoerder van Oranje de eindstand tegen de Berlijnse opponent op karakteristieke wijze op 3-0.

Robben liep in maart een hardnekkige spierblessure op en trainde in de zomerstap hard door om fit aan de voorbereiding van het huidige seizoen te kunnen starten. In de eerste oefenwedstrijd van de jaargang, het treffen met Lippstadt, ging het echter meteen weer fout voor de Nederlander.

De laatste basisplaats van Robben bij Bayern dateert alweer van 5 maart. De geplaagde Groninger kwam op 13 november 2015 voor het laatst in actie voor het Nederlands elftal, in de oefeninterland tegen Wales (2-3 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen