Van Persie sluit terugkeer bij Excelsior niet uit

30 september 2016, 19:35

Robin van Persie speelde donderdag vijftien minuten mee met Fenerbahçe tegen zijn oude club Feyenoord. De Rotterdammers verloren met 1-0 maar desondanks liet de koploper van de Eredivisie een goede indruk achter bij de aanvaller, die eveneens sprak over een eventuele terugkeer naar Nederland.

"Feyenoord heeft gewoon een heel sterk team en dat kon je in fases ook zien. Dit is de eerste keer in een lange reeks dat ze hebben verloren en dat zegt heel veel. Ik kijk nu al uit naar de uitwedstrijd", aldus Van Persie in gesprek met RTV Rijnmond.  "Ik moet zelf nu gewoon stappen maken en lekker trainen. Ik blijf rustig en heb het goed naar mijn zin. Dat is ook belangrijk."

Van Persie werd vrijdag niet geselecteerd voor het Nederlands elftal. Daar houdt de spits zich echter ook niet meer mee bezig. "Het is heel simpel: ik moet hier minuten maken en waar dat eindigt, dat weet ik niet. Ik doe elke dag mijn uiterste best", aldus de 32-jarige Van Persie, die een terugkeer naar zijn oude club Excelsior niet direct uitsluit. "Wie weet, we zullen het zien", was desgevraagd zijn antwoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen