Van Rhijn in de fout in CL: "Op dit niveau is dat dodelijk"

15 september 2016, 08:00
Foto: © ProShots

Ricardo van Rhijn beleefde woensdag een moeizame avond in de Champions League. De oud-Ajacied mocht tegen Leicester City in de basis beginnen bij Club Brugge, maar stond met een ongelukkige actie ongewild aan de basis van de 0-1. Uiteindelijk verloren de Belgen voor eigen publiek met 0-3.

Volgens Van Rhijn begon Club nog wel goed aan de wedstrijd. "Meteen daarna geven we een onnodige goal weg met mij in de hoofdrol. Ik kwam een stap te laat en op dit niveau is dat dodelijk", zegt hij op de clubsite over de openingsgoal van Marc Albrighton, in de vijfde minuut van het duel.

De rechtsback is zeer teleurgesteld over het eindresultaat. "Je hoopt dat je er niet kansloos met 0-3 afgaat, Club zit al niet in een hele sterke periode en dat maakt het extra lastig. Iedereen bij Club had toch een ander begin voorgesteld. Achteraf is het makkelijk spreken, maar als je 1-0 voorkomt en met de steun van het publiek dan zou deze wedstrijd wellicht anders verlopen zijn." Door de nederlaag staat Club Brugge meteen voor een enorme uitdaging in Groep G, waarin verder FC Kopenhagen en FC Porto zitte. "In de Champions League is elke tegenstander zwaar. Je wil een goede start hebben met een punt of zelfs drie. Nu wordt het hard werken en alles geven in die vijf wedstrijden. Het zal lastig worden, maar dat weet je in Champions League."

Naast Van Rhijn stonden ook Stefano Denswil en Ruud Vormer in de basis bij Club Brugge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen