Hull-talent kan met scholierensalaris PL-debuut maken

19 oktober 2016, 17:10

Het gaat vaak over de enorme salarissen die de spelers in de Premier League opstrijken, maar niet voor elke voetballer is de Engelse competitie een enorme vetpot. Hull City-talent Josh Tymon maakt komend weekend namelijk waarschijnlijk zijn debuut in de Premier League, terwijl hij bij die club een scholierensalaris ontvangt.

De zeventienjarige verdediger ziet maandelijks een bedrag van zo'n zevenhonderd euro op zijn rekening verschijnen. Als hij zaterdag tegen Stoke City in actie komt, zal hij de geschiedenisboeken ingaan als één van de minst betaalde spelers in de geschiedenis van de competitie. Hoewel hij al twee keer speelde in de Engelse bekertoernooien, wacht hij nog altijd op zijn eerste profcontract. De kans dat hij komend weekend speelt is groot, aangezien Hull City met enkele blessures kampt in de achterhoede.

Het verschil tussen de vergoeding die Tymon krijgt en het salaris van de andere spelers die zaterdag op het veld staan is groot. Zo krijgt Stoke City-middenvelder Joe Allen maandelijks 468 keer meer geld van zijn werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen