Icardi: "Ik wil prijzen veroveren met Internazionale"

7 oktober 2016, 16:50

Afgelopen zomer werd Mauro Icardi nadrukkelijk gelinkt aan Napoli, waar hij de voor ruim 90 miljoen euro naar Juventus vertrokken Gonzalo Higuaín had kunnen opvolgen. De aanvaller koos echter voor een langer verblijf bij Internazionale en verlengde daar vrijdag zijn contract tot de zomer van 2021.

"Ik heb altijd gezegd dat dit is wat ik wilde", vertelt Icardi bij Inter Channel over zijn nieuwe verbintenis in Milaan. "Er werd veel gesproken, wat gebruikelijk is tijdens de transferperiode. Maar ik heb altijd gezegd dat ik wilde blijven, waarna we met de club zijn gaan praten over contractverlenging. Vandaag is het allemaal rond gekomen. Ik ben altijd rustig gebleven, dat heb ik in interviews ook telkens gezegd. Ik kan het goed vinden met de mensen hier en ik heb me er louter op gericht om de dingen zo goed mogelijk te doen."

"Ik wil prijzen pakken met Inter", zegt Icardi over zijn ambities met de club van coach Frank de Boer. "Het zal niet gemakkelijk worden om te doen wat Javier Zanetti heeft gedaan, maar ik ben hier om doelpunten te maken en de ploeg te helpen. Als we wat prijzen veroveren, dan wordt het alleen maar beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen