Reus na maanden terug bij groepstraining Dortmund

11 oktober 2016, 16:52
Foto: © ProShots

Na een lange periode van blessureleed begint een rentree bij Borussia Dortmund te lonken voor Marco Reus. De 27-jarige Duitse international heeft de groepstraining bij de Duitse topclub dinsdag hervat.

Reus staat sinds eind mei aan de kant met een liesblessure en miste hierdoor onder meer het Europees kampioenschap in Frankrijk. Dit was voor hem al het tweede opeenvolgende eindtoernooi dat hij door fysieke problemen moest missen, een blessure hield hem in 2014 eveneens weg van het WK in Brazilië.

In veertig officiële wedstrijden voor Dortmund was Reus vorig seizoen goed voor negentien goals en acht assists. Zijn laatste duel speelde hij op 21 mei, de verloren finale van de DFB Pokal tegen Bayern. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen