Dost kan leven met reserverol: "Luc heeft dit verdiend"

3 november 2016, 07:43

Bas Dost begon tijdens het Champions League-duel van Sporting Portugal tegen Borussia Dortmund op de bank. De spits liet na afloop weten daar totaal geen problemen mee te hebben. "Ik heb zo veel gespeeld, dus ik vond het wel even prettig zo."

Zijn landgenoot Luc Castaignos kreeg in de Champions League zijn eerste basisplaats van het seizoen. "Luc heeft dit verdiend. Hij traint hard en zat de afgelopen tijd vaak niet eens bij de wedstrijdselectie", aldus Dost in gesprek met Veronica. "Ik heb de afgelopen maanden zo veel gespeeld. Ik vond het verrassend dat ik elke keer in de basis begon, dus om eerlijk te zijn vond ik het wel even prettig zo."

Door de 1-0 nederlaag in Dortmund is Sporting uitgeschakeld in de Champions League. Met Legia Warschau moet de ploeg nu gaan vechten om de derde plaats. "Er was nog een afvallende bal waar ik normaal gesproken veel sneller op reageer. Ik ben net iets te moe en daar baal ik van", vertelt Dost, die vindt dat de Portugezen niet slecht speelden. "Ik heb opnieuw het idee dat we goed hebben gespeeld, maar daar hebben we niks aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen