Transfer Kaars in rook op: "Sparta moet respect hebben"

28 november 2016, 11:29

Amateurspits Dennis Kaars trainde onlangs een week mee bij Sparta en wist bij de eredivisionist een goede indruk achter te laten. De clubleiding van de Rotterdammers is er vervolgens echter niet uitgekomen met De Dijk, de derde divisionist waar Kaars nog op de loonlijst staat. Een transfer lijkt er dan ook niet te komen.

Voorzitter Ton Langelaar geeft openheid van zaken in gesprek met Het Amsterdamsche Voetbal. "Wij wilden in eerste instantie 15.000 euro voor Kaars hebben en zijn gezakt naar 10.000 terwijl Sparta maar vijf wilde betalen", stelt Langelaar. "Ik heb respect voor Sparta, maar ze moeten ook respect voor De Dijk hebben. Het bestuur moet de belangen van de club vertegenwoordigen en dat betekent dat wij Kaars niet zo maar laten gaan. Als we hem kwijt raken worden we er namelijk niet sterker op. We waren al behoorlijk gezakt in de vraagprijs en we hebben zeker niet overvraagd.. Ik heb ze ook verteld dat we een vervanger voor Kaars moeten halen en dat dat ook geld kost."

De voorzitter van de amateurclub verwacht niet dat de transfer van Kaars alsnog rondkomt. "Sparta heeft ons laten weten dat ze de onderhandelingen staken en dat ze Dennis zullen informeren. Maar ze hebben tot eind januari 2017 de tijd om als nog op onze voorwaarden in te gaan. Ik gun het Dennis van harte, maar we moeten ook aan De Dijk denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen