Hake: "Geeft vertrouwen richting de toekomst"

11 december 2016, 20:24

René Hake zag zijn FC Twente zondag als een team knokken tegen Ajax. Dat leverde de thuisploeg in de blessuretijd ook nog drie punten op. Mateusz Klich benutte een strafschop na een handsbal van Nick Viergever: 1-0.

"We zijn natuurlijk erg tevreden met het resultaat. Je zag dat Ajax meer de bal had, we werden daardoor teruggedrongen. Dan ben je gedwongen om compact te staan en goed te verdedigen. In fases van de wedstrijd hebben we dat uitstekend gedaan. Dan gaat het erom wat je doet met de bal als je die hebt. Daarin waren we wat slordig, maar dat komt mede door de druk die Ajax direct op ons gaf. Dan moet je zorgen dat je geen tegengoal krijgt."

"Hoe langer het 0-0 blijft, hoe meer risico Ajax gaat nemen", zo liet Hake na afloop weten tijdens de persconferentie. "Dan komen er ruimtes voor ons. De late goal is een mooie afsluiter van deze wedstrijd in een sfeervol stadion. Dit hadden we ook even nodig. We hebben weinig gewonnen de laatste tijd. Als je dan de wedstrijd op deze manier kan afsluiten, geeft dat vertrouwen richting de toekomst."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen