Dybala 'is niet de nieuwe Messi', Verratti hoopt op Juve

10 april 2017, 15:02
Dybala 'is niet de nieuwe Messi', Verratti hoopt op Juve

Paulo Dybala is klein van stuk, snel, een Argentijn en speelt de pannen van het dak bij Juventus. Daardoor is de vergelijking met Lionel Messi natuurlijk snel gemaakt. Toch houdt de balvirtuoos van La Vecchia Signora er niet van als hij omschreven wordt als 'de nieuwe Messi'.

"Ik wil Dybala zijn, niet de nieuwe Lionel Messi", zegt Dybala in Spaanse media over zichzelf. "Messi is een speler die ik erg bewonder en respecteer, maar ik speel voor Juventus en hij voor FC Barcelona", aldus Dybala, die komende dinsdag zijn landsgenoot tegenkomt in de kwartfinale van de Champions League. "Ik bewonderen hem als tegenstander én als teamgenoot bij Argentinië, maar ik ga er alles aan doen om van hem te winnen. Overigens heeft het ook geen zin om mij met hem te vergelijken. Er is maar één Messi, zoals er ook maar één Maradona was."

Verratti

Als Juventus en Barça dinsdag tegenover elkaar staan in Turijn, is Marco Verratti voor de Italianen. De middenvelder van Paris Saint-Germain werd in de achtste finale op pijnlijke wijze uitgeschakeld door Barcelona. "Jammer genoeg moet ik de wedstrijd vanaf huis bekijken. Ik hoop dat Juventus wint, omdat ik veel spelers van deze club ken van de nationale ploeg. Ik denk dat ze thuis een goede kans hebben, maar over twee duels zal het in balans zijn", stelt Verratti tegen La Gazzetta dello Sport.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen