AZ en Club Brugge ronden transfer Van Rhijn af

30 augustus 2017, 11:17
AZ en Club Brugge ronden transfer Van Rhijn af

Ricardo van Rhijn keert definitief terug in de Eredivisie. Club Brugge en AZ melden woensdag allebei dat ze een akkoord hebben bereikt over een huurtransfer van de 26-jarige verdediger naar Alkmaar. Afgelopen weekend werd al bekend dat de betrokken partijen hierover een principe-akkoord hadden bereikt.

Van Rhijn speelde pas één jaar voor Club Brugge. De Belgische club nam de achtvoudig international van het Nederlands elftal afgelopen zomer voor anderhalf miljoen euro over van Ajax. In Belgische dienst kwam Van Rhijn tot 21 duels in de nationale competitie. Voor dit seizoen belandde hij daar op een zijspoor.

Van Rhijn begon zijn profloopbaan bij Ajax, waarvoor hij 117 wedstrijden in de Eredivisie speelde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen