De toekomst van Robben is ongewis: "Het ligt nog open"

23 november 2017, 09:15

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Arjen Robben ligt, zo heeft hij aangegeven na de 1-2 overwinning bij Anderlecht van woensdag. De 33-jarige buitenspeler beschikt bij Bayern München over een aflopend contract en sluit niet uit dat hij volgend jaar zomer vertrekt bij de Duitse topclub.

"De toekomst is open", sprak hij tegen Kicker. "Het kan na dit seizoen voorbij zijn bij Bayern. Het kan gebeuren dat er een andere club komt waar ik aan de slag ga. Het valt echter ook niet uit te sluiten dat ik zomaar nog drie jaar bij Bayern speel. Alles is nog mogelijk. Het gaat erom hoe lang ik nog op niveau kan acteren. Op die vraag kan ik nu geen antwoord geven."

De relatie tussen Robben en Bayern is nog altijd goed, stelt de Nederlander. "De waardering is er altijd geweest, van beide kanten." Trainer Jupp Heynckes is positief over Robben, die de laatste tijd de aanvoerdersband draagt. "Het voelt voor mij niet alsof hij 33 jaar is. Arjen heeft nog plezier in het voetbal. Hij is een geweldig voorbeeld voor jonge spelers die niet weten hoe ze zich professioneel moeten gedragen."

Overigens liep Robben woensdag tegen Anderlecht een hamstringblessure op, maar die lijkt mee te vallen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen