NAC neemt afscheid van drietal en wil verder met Rommens

30 maart 2018, 13:14

NAC Breda neemt afscheid van Chiro N'toko, Fisayo Adarabioyo en Sven van der Maaten. Hun aflopende contracten zijn formeel opgezegd en de club geeft aan dat de samenwerking volgend seizoen geen vervolg krijgt. Ook de verbintenis van Olivier Rommens is opgezegd, maar met hem is NAC in gesprek over een langer verblijf.

Van der Maaten en Adarabioyo spelen dit seizoen al op huurbasis voor respectievelijk Telstar en FC Oss. N'toko is op de weg terug van een langdurige blessure. Hij maakt het seizoen af in Breda en mag op zoek naar een nieuwe club.

"Sven, Fisayo en Chiro zijn op en top professionals die zich altijd voor de volle honderd procent hebben ingezet voor NAC. Daar wil ik ze heel erg voor bedanken", zegt technisch directeur Hans Smulders op de website van de Parel van het Zuiden. "Voor hen is het nu zaak om het seizoen op een goede manier af te sluiten en een nieuwe uitdaging te zoeken om zich weer verder te ontwikkelen. en regelmatig aan spelen toe te komen. Ik twijfel er niet aan dat ze elders in de voetbalwereld regelmatiger aan spelen toe kunnen komen en hun kwaliteiten kunnen laten zien."

Rommens

Voor Rommens ligt mogelijk een nieuw contract in het verschiet. Hij wordt dit seizoen geteisterd door een knieblessure. "Voor Olivier geldt dat hij enorme pech heeft gehad met een blessure die hem zo lang aan de kant houdt. Wij geloven in zijn kwaliteiten en in zijn verdere doorontwikkeling. Hij is een speler met wie we graag verder willen en die we graag in de groep hebben, zowel op als naast het veld. De komende tijd kijken wij samen met hem hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen