België mist nog altijd Kompany en Vermaelen op de training

14 juni 2018, 17:21
België mist nog altijd Kompany en Vermaelen op de training

België kan nog altijd niet beschikken over verdedigers Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Het duo ontbrak donderdag tijdens de training van de Rode Duivels en is daarom nog zeer onzeker voor het openingsduel van aanstaande maandag tegen Panama. Eden Hazard was wel van de partij bij de Rode Duivels. 

Hij kreeg tijdens de laatste oefenwedstrijd een forse trap, maar de captain van de Belgen stond gewoon weer op het veld en deed de training volledig mee. Hij is dus géén twijfelgeval meer bij de ploeg van Roberto Martínez. Overigens waren er zo'n 350 supporters aanwezig bij de Belgische training.

Het meespelen van Kampany en Vermaelen is voor de Belgen wel van cruciaal belang: alle posities in het elftal zijn goedbezet, alleen achterin is de spoeling wat dunner. Juist de ervaring van de verdediger van Manchester City en FC Barcelona is erg belangrijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen