Chadli: "Als je Brazilië verslaat, hoef je niemand te vrezen"

8 juli 2018, 20:16   Bijgewerkt: 8 juli 2018, 22:14
Chadli:

België mag na de overwinning op Brazilië in de kwartfinales van het WK langzaam gaan dromen over de finale. In de halve finale wacht echter nog een bijzonder lastige opgave: Frankrijk. In het Belgische kamp is iedereen echter vol vertrouwen.

Volgens Nacer Chadli heeft België veel vertrouwen opgedaan in het duel met Brazilië. "Als je Brazilië kunt verslaan, hoef je niemand te vrezen. Je moet respect hebben voor elke tegenstander, maar geen angst. Als dat laatste het geval is, dan zullen we niet van Frankrijk winnen", zegt hij zondag tijdens een persconferentie. "Brazilië verslaan is voor ons een heel grote stap geweest. Ook wat betreft het vertrouwen."

Thomas Vermaelen zegt dat de blik van België na de zege op Brazilië al snel op Frankrijk werd gericht. "We waren allemaal heel blij, maar de focus is snel weer verlegd. Als we de finale niet halen, zal dat toch een teleurstelling zijn." Of Frankrijk een zwaardere tegenstander zal zijn dan Brazilië, weet Vermaelen niet. "Misschien wordt het wel een moeilijkere wedstrijd. Ze zijn één van de favorieten voor de eindzege. Maar dat zijn wij nu ook dus we moeten in onze kansen geloven."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen