Andere spelers van Ajax mogen zich bewijzen in beker

29 oktober 2018, 20:48   Bijgewerkt: 29 oktober 2018, 23:00

In het bekerduel met Go Ahead Eagles krijgt een aantal andere spelers van Ajax de kans. Dat heeft Erik ten Hag aangekondigd. Het treffen met Go Ahead betekent voor Ten Hag ook een weerzien met een oud-werkgever waar hij erg succesvol was.

"Wij willen in drie competities actief blijven. We willen die wedstrijd winnen, maar het geeft wel de gelegenheid voor andere spelers om zich te bewijzen, en in het team te spelen", zegt Ten Hag tegen Ajax TV. "Die gelegenheid zullen we ook aan spelers geven, al stellen we wel een heel sterk elftal op."

Het duel met Go Ahead is voor Ten Hag extra speciaal. In 2013 leidde hij Kowet, nu koploper in de Eerste Divisie, naar de Eredivisie. "Ik heb hele prettige herinneringen aan Go Ahead. In het begin was het moeilijk, want de club kwam van ver. We zijn aan het team gaan bouwen en hebben daar een aantrekkelijk elftal neergezet. Uiteindelijk heeft het geleid tot promotie, dat was spectaculair en bijzonder. Het is een bolwerk dat in de Eredivisie thuishoort, en dat gun ik ze ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen