Derdedivisionist ODIN zorgt voor stunt tegen FC Emmen

31 oktober 2018, 21:38   Bijgewerkt: 31 oktober 2018, 22:42

Een stunt van jewelste in de tweede ronde van de KNVB Beker. Derdedivisionist ODIN '59 heeft woensdagavond ten koste van FC Emmen de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. De Emmenaren kwamen vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong, maar gingen uiteindelijk zeer verrassend met 1-3 onderuit.

Na twintig minuten spelen was er geen vuiltje aan de lucht voor Emmen, dat net op een 1-0 voorsprong was gekomen. Glenn Bijl had de promovendus met een knal van afstand zijn ploeg op voorsprong gezet. Een kwartier later kwamen de bezoekers uit Heemskerk echter terug in de wedstrijd. Ahmed al Mahdi tekende voor de gelijkmaker.

Na rust ging Emmen op zoek naar de voorsprong, maar de 2-1 viel niet. Aan de andere kant werd wel gescoord. Nadat Caner Cavlan een strafschop had veroorzaakt, schoot Nigel Hardenberg vanaf elf meter raak. De beslissing in de wedstrijd viel niet veel later toen opnieuw Hardenberg doelman Dennis Telgenkamp met een rake kopbal wist te passeren.

De stunt van ODIN'59 is de vierde bekerverrassing van de tweede ronde. Dinsdag zorgde RKC Waalwijk voor een daverende stunt door te winnen bij PSV (2-3). AFC schakelde TOP Oss uit (1-0) en Kozakken Boys bekerde door ten koste van Almere City (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen