El Allouchi: "NAC een degradatiekandidaat? Kom op zeg"

23 oktober 2018, 08:52

Na negen duels staat NAC Breda er beroerd voor in de Eredivisie en dus lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat de Brabanders een moeizaam seizoen tegemoet gaan. Aanvaller Mounir El Allouchi vindt het echter nog veel te vroeg om conclusies te trekken.

Dat laat hij weten aan BN De Stem. "Wij een degradatiekandidaat? Kom op zeg, we hebben negen wedstrijden gespeeld. Natuurlijk, we hebben signalen afgeven dat we echt slecht waren. Maar om nu te zeggen: wij zijn een degradatiekandidaat", vindt hij. De dribbelaar heeft er vertrouwen in dat NAC vijftiende of hoger kan eindigen. "Ja, zeker weten. Het is te makkelijk om alles af te kraken, dat heeft geen zin. Vorig jaar was het voor de winterstop ook niet geweldig."

El Allouchi beseft wel dat NAC minder voetballende kwaliteiten op het veld heeft staan. "In de combinatie vonden Angeliño, Manu García en ik elkaar blindelings. Bal inspelen, kaatsten, bewegen; dat was makkelijker inderdaad. Ik kan roepen dat het vorig jaar voetballend goed was en dat het nu minder is en dat het hier en hier aan ligt, maar dat is ook niet handig. Snap je?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen