Verbannen NEC'er Jansen: "De club zet mij weg als een bad guy"

28 november 2018, 10:55

Kevin Jansen begrijpt niet dat hij is teruggezet naar het beloftenteam van NEC. De middenvelder werd maandag vanwege disciplinaire redenen uit de selectie gezet. De Nijmegenaren meldden niet waarom Janssen is gestraft, maar volgens de middenvelder komt het doordat hij onlangs zijn onvrede uitsprak over een gebrek aan speeltijd.

"Ik was verbaasd. De Gier heeft mijn woorden gewoon verkeerd geïnterpreteerd. Alsof ik de club afval. Ik heb uitgelegd dat dat niet zo is. Maar dat maakte niets uit. Ze hebben al zes maanden aangegeven dat ik mag uitkijken naar een andere club. Als ik dat dan zelf zeg, sturen ze me naar Jong NEC. Ik heb niet het gevoel dat ik iets verkeerds heb gezegd", aldus Jansen in gesprek met De Gelderlander.

Na het duel met RKC Waalwijk sprak Jansen onlangs zijn onvrede uit. "Ik ben blij met elke wedstrijd. Maar ja, dan sta ik er de volgende keer weer naast. Op deze manier heeft het geen zin in mijn ogen. Ik train wel met de groep, maar wedstrijden zijn anders. Als ik iedere keer zes weken moet wachten op een kans, dan ben ik er wel klaar mee", zei de 26-jarige middenvelder.

Jansen vertelt dat hij het raar vindt dat NEC geen uitleg heeft gegeven over de disciplinaire maatregel. "De club zet mij nu weg als een bad guy. Het lijkt nu alsof ik iets heel ergs heb gedaan. Maar dat is totaal niet aan de orde. Dat wil ik rechtzetten. Ik ben klaar met mijn situatie bij NEC, maar niet met de club. Ik wil graag voor NEC spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen