Atalanta komt terug van 0-3 achterstand tegen AS Roma

27 januari 2019, 17:03

Er was geen vuiltje aan de lucht voor AS Roma in de uitwedstrijd tegen Atalanta, waar het in Bergamo al snel een 0-3 voorsprong te pakken had. Toch hielden de Romeinen geen stand en werd de voorsprong uit handen gegeven. Een waanzinnige comeback van de thuisploeg zorgde voor een 3-3 eindstand.

Roma is de laatste weken goed op dreef en won twee duels op rij. Tegen Atalanta kwam het team bovendien snel op voorsprong. Edin Dzeko kreeg alle vrijheid en kon simpel binnenschuiven. De Bosniër zorgde er een halfuur later ook voor dat het 0-2 werd. De spits kreeg de bal in de diepte en rondde het karwei koeltjes af. Toen Stephan El Shaarawy vervolgens ook de 0-3 aantekende, leek het wel beslist voor Roma. Bij de bezoekers stond Rick Karsdorp overigens in de basis, terwijl Justin Kluivert inviel. Bij Atalanta stonden Hans Hateboer en Marten de Roon in de basis.

De thuisploeg liet het er niet bij zitten en deed nog voor rust iets terug. Timothy Castagna maakte de 3-1 en leek de eretreffer te maken. Roma zat nog altijd in een zetel maar het gaf het in het tweede bedrijf compleet uit handen. Rafael Toloi maakte de 3-2 en toen was het woord aan Duván Zapata. De Colombiaanse spits scoorde vorige week vier keer tegen Frosinone en kreeg vanaf de penaltystip de kans om de 3-3 te maken. Hij faalde echter door de bal over te schieten. De spits liet de kop echter niet hangen en tikte vervolgens sluw bij de eerste paal de 3-3 binnen. Daardoor blijft Roma steken op de vijfde plaats. Atalanta staat zevende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen