AS Roma laaiend over optreden van arbitrage: "Een schande"

7 maart 2019, 12:30

AS Roma is laaiend op de arbitrage van het verloren Champions League-duel met FC Porto. De Romeinen vinden dat zij recht hadden op een strafschop, maar in plaats van dat ging de bal op de stip bij Porto. Porto scoorde dinsdag diep in de verlenging de beslissende 3-1 vanaf de penaltystip.

De strafschop werd toegekend na inmenging van de VAR. Even later ging Patrik Schick onderuit, maar keek Cuneyt Cakir de beelden niet terug. Tot ongeloof van Roma. "Vorig jaar hebben we gevraagd om de VAR in de Champions League, omdat we in de halve finale tegen Liverpool beroofd werden", zei voorzitter James Pallotta. "Schick werd duidelijk geraakt. De VAR ziet dat, maar er wordt niets meegedaan. Ik ben ziek van deze onzin, ik heb er geen woorden voor."

Kostas Manolas is het roerend met Pallotta eens. "Dit is voor mij een schande, de scheidsrechter ging zelfs niet eens kijken", zegt de verdediger tegen Sky Italia. "Vorig seizoen tegen Liverpool kregen we twee penalty's niet en kregen we excuses aangeboden. Nu is er de VAR en moet er gekeken worden. Hiervoor zijn geen excuses."

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen