Özbiliz licht plots vertrek toe: "Mijn emoties namen de overhand"

5 april 2019, 14:57   Bijgewerkt: 5 april 2019, 15:15

Aras Özbiliz heeft op Instagram tekst en uitleg gegeven over zijn vertrek bij Willem II. De Tilburgers besloten deze week om per direct afscheid te nemen van de 29-jarige vleugelaanvaller uit Armenië. Özbiliz baalt van het besluit en vindt het beeld dat van hem geschetst wordt onterecht.

De ex-Ajacied bedankt zijn voormalig werkgever aan het begin van zijn bericht en geeft daarna toe dat hij weigerde warm te lopen tegen Fortuna Sittard. "Dat was fout en ik heb mijn excuses aangeboden. Mijn emoties namen de overhand nadat ik zag dat de trainer een wissel toepaste die naar mijn mening niet kon. Er viel een speler in die twee weken geblesseerd was en één dag voor de training maar één keer had getraind. Als dezelfde speler twee dagen na die wedstrijd dan uit de selectie wordt gezet, neemt mijn frustratie alleen maar toe", licht hij zijn reactie toe. Hij doelt op Kristofer Kristinsson, die terugkeerde van een blessure en het middelpunt van contractperikelen is.

Volgens Özbiliz is het beeld dat in de media van hem wordt geschetst niet de waarheid. "Ik vind het oprecht jammer dat het zo is afgelopen en ik word weggezet als 'werkweigeraar'. Iedereen die mij kent, weet dat ik professioneel, gedisciplineerd en eerlijk ben. Ook ik maak fouten", besluit hij zijn bericht op het sociale medium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen