El Ghazi definitief met Aston Villa de Premier League in

10 juni 2019, 11:17

Anwar El Ghazi is komend seizoen te bewonderen in de Premier League. De Nederlander heeft maandagochtend zijn transfer naar Aston Villa bezegeld. De buitenspeler tekent voor vier jaar bij de club uit Birmingham, die hem definitief overneemt van Lille.

De 24-jarige El Ghazi speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor Aston Villa. El Ghazi maakte in die periode een goede indruk en scoorde zes keer in 37 duels. Zijn belangrijkste goal was de treffer in de finale om promotie tegen Derby County (2-1). El Ghazi had daarmee een groot aandeel in de promotie en zal komend jaar in de Premier League spelen.

Aston Villa meldt niet hoeveel geld er met de transfer gemoeid is, maar geeft wel aan heel blij te zijn met de aanwinst. "Anwar heeft op Wembley laten zien hoe goed hij kan zijn voor ons", zegt trainer Dean Smith. "Hij is klaar om in de Premier League te spelen en heeft veel potentie. Hij is een geweldige aanwinst voor ons."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen